Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consorci Hospital Clínic de Barcelona (HCB)
Codi d'expedient:
2020-129

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Buenos días, ¿Se sabe cuándo va a ser la apertura económica? ¿Y si va a ser un acto público, con presencia física o mediante algún mecanismo on line? Gracias. 16/02/2021 10:12h
Buenos dias,

A lo largo de esta semana se efectuara la apertura de las ofertas econòmicas. No es un acto público ya que se efectua mediante herrmaientas electrònicas.

Saludos
En les descripcions técniques quan diu en l'agulla d'insulina que el con té que ser translucid, si no ho es ens podem presentar a concurs? La segona questio es que ens presentem a concurs i pertant en quant un client ens compra les llancetes per exemple, disposem d'un video fácil per la seva utilització a la hora de probar les mostres que s'envien dins del concurs. A on hem d'adreçar aquests videos? 01/12/2020 15:26h
És un requeriment necessari, per tant, d'obligatori compliment. D'altra banda, no acceptem videos, poden adjuntar amb la fitxa técnica guies d'ús.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya