Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Fundació Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)
Codi d'expedient:
EXP 01-2021

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bona tarda, voldriem saber quin document necessiteu per demostrar l'experiència de 10 anys? 26/03/2021 11:51h
Bon dia,
s'haura de presentar un document signat per una persna responsable de l'empresa en la qual es garantaixi que el personal adscrit al contracte (es a dire el personal que vindrà a fer l'instalació a l'ICIQ) disposa de la qualificació professional justificant-la en un mínim de 10 anys en centres similars a l'ICIQ. El document ha de permetre que l'iciq pugui consultar a altres centres l'aptitut d'aquest personal.
Moltes gràcies.
Buenois díás La visita es sólo para el lote 3? La exigencia del personal adsscrito al contrato de 10 años es sólo para el lote 3? Gracias 23/03/2021 13:08h
Buenas tardes,
La visita sólo es para el lote 3.
La exigencia del personal adscrito al contrato tansolo es para el lote 3
Saludos.
Bon dia, Ens poden indicar com hem de procedir per realitzar la visita? Moltes gràcies. 22/03/2021 13:48h
Bon dia,
per concertar la visita han de contactar amb la Dra. Gisela Colet per mail al gcolet@iciq.cat.
Salutacions
Bon dia, En relació amb el primer equip del lot 3, que és una cabina extracció autónoma, per poder fer la configuració correcte de filtres necessitariem saber els reactirus o solvents a manipular en el seu interior, la concentració i freqüència. Ens ho poden indicar? Moltes gràcies per avançat. Salutacions cordials. 22/03/2021 10:57h
Bon dia,
en resposta a la vostra pregunta comentar-vos que poden ser qualsevol dissolvent orgànic, amb freqüència d'ús continuada i concentració a l'aire variable, segons el volum de dissolvent manipulat (1-1000 mL) tenint en compte que els dissolvents sempre seran purs.
Salutacions.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya