Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Codi d'expedient:
OBE 21/141

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

En el sobre C, hay que adjuntar un cuadro excel con los lotes individualmente. En el campo "referencia artículo licitador", es dónde tengo la duda, ¿cómo lo relleno, anoto aquí todas las referencias? Quedo a la espera de sus comentarios. 25/03/2021 13:48h
A l'annex de complimentació obligatòria d'oferta econòmica, en el camp "referència article licitador", es podran incloure totes les referències vinculades al lot, o si el licitador ho creu necessari, podrà presentar un annex amb la relació de referències. Recordar que totes les referències presentades en un mateix lot, hauran de tenir el mateix preu, tenint en compte el preu unitari màxim establert.
En relació a l¿oferta técnica, hi ha uns documents d¿excel per omplir, cadascun amb el lot corresponent. El meu dubte és, si per explemple tinc 20 referències, a la part on posa: referència article licitador, les escric totes allà, o afegeixo línees a sota? No hi ha enlloc, per posar la descricpió...No sé com fer-ho. 25/03/2021 12:59h
A l'annex de complimentació obligatòria d'oferta tècnica, en el camp "referència article licitador", es podran incloure totes les referències vinculades al lot, o si el licitador ho creu necessari, podrà presentar un annex amb la relació de referències.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya