Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de contratación del sector público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions de la PLACSP ja queden recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) i es poden consultar des del cercador de la PSCP.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation
Codi d'expedient:
149/2019
En el plec de prescripcions tècniques, es detalla les tasques T1, T2, T3 i T4, així com la descripció i característiques dels esdeveniments. T1 - Planificació i coordinació d'operacions. En aquest punt es parla de la "Coordinació de registre i seguiment telefònic". Per al cas d'un esdeveniment gran per a fins a 1000 participants, precisa d'un seguiment actiu de les 1000 persones convidades/registrades? o és un seguiment via email, o dispondre d'atenció permanent a aquestes 1000 persones? Entenem que l'eina de registre a utilitzar seria la de la FBMWC. Pel que fa referència a sales a gestionar durant la celebració de l'esdeveniment, tampoc s'identifica i dificulta una correcta estimació del pressupost i personal onsite necessari. T2 - Gestió del Protocol. En aquest apartat no es quantifica el número de personalitats a gestionar, en els diferents escenaris. T3 - Gestió de la logística. En aquest punt veiem que es parla de la gestió dels ponents. No es quantifica en cap dels escenaris la xifra de ponents a gestionar, la qual cosa dificulta pressupostar correctament aquesta tasca. 03/01/2020 00:07h
A continuació adjuntem les respostes:

1.- Es tracta d'un seguiment telefónic actiu, mitjançant el contacte telefónic de fins a un màxim de 1.000 persones per tal d'asegurar la seva participació.

2.- En els casos en que l'event s'organitzi en un espai de Fira de Barcelona s'utilitzará el seu sistema de registre. En qualsevol altre cas, s'utilitzará el sistema de registre de MWCapital.

3.- Es tracta d'una estimació d'esdeveniment amb una única sala.

4.- El nombre de autoritats a gestionar a nivell de protocol és d'un máxim del 12% del nombre de convidats.

5.- El nombre de persones a gestionar a nivell logístic és d'un máxim del 12% del nombre de convidats.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya