Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sentmenat
Codi d'expedient:
333/2021

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Ens posem en contacte amb vostès per saber quina classificació es requereix per justificar la solvència tècnica i financera en relació a l'expedient 333/2021 sobre "Projecte executiu d'urbanització "Parc de l'Aigua" de la plaça 1 d'octubre". 26/02/2021 11:28h
En relació amb la pregunta sobre la classificació de la licitació de les obres del Parc d'Aigua, no s'ha especificat una classificació en l'expedient. La solvència econòmica i financera i professional o tècnica s'acreditarà de la forma establerta a la clàusula 1.10) del plec de clàusules administratives particulars.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya