Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA, SA)
Codi d'expedient:
2102OB01

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Hola; En referència al concurs publicat md núm. d'expedient 2102OB01, sobre l'arrendament de MFP. Voldríem saber si podem canviar algunes característiques dels equips dels diferents TIPUS. Per tal de garantir la presència al concurs Tipus1: On posa Temps d'escalfament acaptaríeu 13,5 segons; On posa Escaneig a Fitxers (SMB/FTP)140 ipm; accepteu 90 ipm; i que la capacitat de l'alimentador d'originals sigui de 80. Tipus2: On posa Temps d'escalfament acaptaríeu 20 segons; Accepteu que el Temps de primera copia sigui, 6,8/8,4 seg. (mono/color); i accepteu que Velocitat d'Escaneig sigui de 55 ipm. Tipus3: On posa Velocitat d'Escaneig accepteu un valor de 200 ipm. Tipus4: On posa Valors TEC accepteu un valor de 1.9 kWh/week.; accepteu la memòria interna sigui de 256 MB. Tipus5: On posa Temps de primera copia accepteu que la velocitat sigui 8,8 segon Color /9,8 segon en B/N; accepteu que el valor TEC sigui màxim 1.2 kWh/week Tipus6: On posa Valor TEC accepteu que sigui ≤8.28kWh Tipus7: On posa Velocitat accepteu que els equips sigui de 100 ppm; Accepteu que Mida màx. Paper sigui 324x483mm; que el Temps d ¿escalfament sigui per sota de 360 segons; i accepteu que el valor TEC estigui per sota de 14 kWh 17/02/2021 13:28h
Bon dia,

Les característiques dels dispositius i impressores multifuncionals indicades en el Plec de Prescripcions Tècniques, són uns requisits dins d'un marc de referència de l'entorn tècnic, per tant, acceptaríem les característiques que ens proposen.
Per altra banda, han de tenir en compte l'apartat de proposta de millores especificat en la clàusula onzena apartat B1) del Plec de Clàusules Administratives alhora de fer la seva oferta.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya