Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castellar del Vallès
Codi d'expedient:
CONT2000005

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Tenim un dubte amb l'import, en el PCAP I PPT indican l'import base de licitació dels dos anys, pero despres a l'annexe 2 (oferta economica ) només solicitan el preu unitari. A la oferta económica només ha de constar els preu unitaris globals o per centra. i els preus totals de licitació han de constar a l'annexe 2? A més, els preu unitaris que fan referencia? No entenem que fan referència els preus unitaris, si les visites totals ha realitzar en global de tots els centres indicats a la taula 1 o per centra. I el nombre de visites ha realitzar que s'han de marcar a l'annex 2 també fa referència el total de visites ha realitzar a cada centra o a tots? Gràcies, 06/07/2020 15:10h
Els preus unitaris globals fan referència al nivell de complexitat (alta, moderada o petita ) de l'actuació de DDD. Cada actuació periòdica trimestral (taula 1 del PPT) i cada actuació puntual (mínim de 27/any) inclou "inspecció + mesura/tractament preventiu i/o correctiu)" en les instal¿lacions i edificis municipals. La suma del preu que proposen per cada tipus d'actuació (gran, moderada, petita) ha d'englobar les obligatòries que exposa el PPT (periòdiques + mínim 27 puntuals).

En l'apartat de millores, el nombre d'actuacions que s'ofereixen ha de superar el nombre d'actuacions obligatòries globals anuals que indica el PPT, que especifica un nombre per a les periòdiques trimestrals i per les puntuals (mínim de 27). La millora pot referir-se segons vulguin només a les periòdiques, només a les puntuals o a ambdues, però sempre per actuacions DDD que no incloguin corcs, tèrmits i fongs podridura. "

En el punto 4.3 de PPT donde pone habrá que realizar un mínimo de 27 actuaciones esta 27 actuaciones son de termitas? y serían de particulares? De edificios municipales? 27 actuaciones por año o por la totalidad del contrato? . Por otro lado, la rede de alcantarillado entraría? Y las desinfecciones que indican, de qué se tratan? Nebulización o pulverización? Y en todos los edificios? Con la frecuencia trimestral? gracias 06/07/2020 15:04h
La resposta a la pregunta 1:

El punt 4.3 inclou inspeccions i tractaments si s'escau també per tèrmits.
Les visites i/o tractaments preventius i/o correctius són als edificis i equipaments municipals que exposa a la taula 1, no en finques particulars.
Les 27 visites i/o tractaments preventius i/o correctius, si s'escau, són les mínimes a realitzar per any de contracte (serien un mínim de 54/ 2 contracte o 27x2 anys contracte, més 27+27 de les possibles pròrrogues).

La resposta a la pregunta 2:

El contracte no inclou inspeccions ni tractaments en la xarxa de clavegueram.
Aquest aspecte es porta a terme en un altre contracte vigent.

La resposta a la pregunta 3:

La desinfecció contra microorganismes bacterians (excepte Legionel¿la), no inclou desinfecció contra Covid-19.
La realització de nebulitzacions i/o polvoritzacions dependrà de cada cas ja sigui per DDD periòdiques trimestrals i/o pels DDD derivats d'avisos puntuals. En tots els casos es realitzaran en els edificis i/o equipaments de la taula 1.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya