Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consorci Sociosanitari de Vilafranca del Penedès
Codi d'expedient:
CSSV 15/19

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, Disculpin una consulta: en relació a la licitació de Subministrament d'impressores pel Consorci Sociosanitari amb Exp, CSSV 15/19, amb termini inicial de presentació pel dia 5/10, degut a unes esmenes es va ampliar la data de presentació d'ofertes, però ens podrien confirmar quina seria la data correcta? Moltes gràcies. Salutacions. 02/10/2020 12:46h
La data de presentació es va modificar però per un error tècnic de Planificacio de la Plataforma, no ha estat visible. Ja està esmenat aquest error.
Tenim dubtes respecte com s'ha de presentar el sobre C. Al plec administratiu posa que s'han de presentat 3 coses. 1- L'oferta econòmica presentada per l'empresa, segons Model 9 i l'Annex sobre OE (si s'escau), degudament signada. 2- Presentació oferta del criteris automàtics quantificables a través de fórmules, si s'escau. 3- Els licitadors hauran de presentar la proposta, segons s'estableixi al quadre de característiques i en plec de prescripcions tèquines. Per al punt 1, els formularis del Model 9 i l'Annex sobre OE no es troben en cap lloc ni com es poden aconseguir. On podem disposar d'aquests formularis? Segons el punt 3, al plec tècnic es demana: 6.2. En l'oferta econòmica (Sobre C), els licitadors hauran de presentar: - El preu individual sense IVA de la impressora i de l'equip multifunció monocrom. - El cost per còpia B/N de les impressores i equips multifunció, cal remarcar que dins d'aquest cost s'inclourà el manteniment de les impressores i els consumibles (tòners). - Indicació del termini de reposició dels consumibles. Segons això el punt 2 i el 3 son el mateix ja que el punt 3 ja inclou el que demana el punt 2. Però la pregunta és la mateixa que per al punt 1. En quin format o formulari es vol que es presentin els punts 2 i 3? 28/09/2020 10:31h
Tal i com s'indica, s'informa "si s'escau", ja que els plecs administratius son de tipus estandard. En el sobre digital podreu trobar el model 8 (en aquest cas si que es tracta d'un error tipogràfic ja s'indica el model 9 i es el model 8, essent el model el mateix només canviant el numero). Aquest model 8 tracta d'una declaració responsable económica mentre que que el licitador ha de presentar la seva oferta en l'annex OE, si estigués disponible (d'aquí "si s'escau) ja que en alguns expedients la oferta es més complexa i es facilita un model Annex OE. En aquest expedient no es necessari i per tant el licitador ha de presentar la seva oferta en el format que consideri.
Bona tarda, Som partners de 2 fabricants de referència al mercat (HP i Konica) i estem interessats en presentar-nos en la licitació de subministrament i manteniment d'equips d'impressió. Amb les característiques tècniques de l'actual licitació , entenem que tant sols es poden presentar equips d'un fabricant. Hi hauria la possibilitat de eliminar les dimensions de l'impressora i del equip multifuncional, disminuir la memòria RAM de l'impressora fins a 1,5 GB, augmentar la velocitat de la primera pàgina de l'impressora i del equip multifuncional monocrom fins als 6 segons, disminuir les dimensions del panell de control del equip multifuncional fins a les 8 polzades i eliminar la característica de la Pantalla d'informació ecològica? 28/09/2020 08:02h
Actualment, tenim impressores petites repartides pel Centre. El que volem amb aquesta licitació és eliminar-les i centrar-les en una impressora i un equip multifunció per planta. Degut al gran volum d'activitat que actualment tenim (i que es centrarà en aquestes dues màquines), necessitem que tinguin aquestes característiques mínimes per així poder satisfer les necessitats del CSSV.
Respecte a augmentar la velocitat de la primera pàgina de la impressora i de l'equip multifuncional monocrom, no hi ha cap problema. La velocitat que està estipulada al PPT és mínima.
En relació a Pantalla d'Informació ecològica, no s'elimina ja que volem que el personal del Centre tingui consciència del que implica cada impressió pel medi ambient.
Finalment, tot i que les impressores i equips multifunció que sol·licitem només ho pugui distribuir un únic fabricant, no comporta una limitació de la concurrència ja que no limita que només una empresa ens ho pugui subministrar."

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya