Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Codi d'expedient:
20001827
Benvolguda, et volia fer una una consulta sobre l'equivalència del nivell C1 en alguns casos que et detallo: (no publiquem el detall especificat per la interessada) El nivell d'anglès que aquestes formacions acrediten equivaldrien a títol C1? 16/09/2020 17:00h
En el PCAP s'indica C1 o equivalent.
S'acceptaran els certificats i documents acceptats per l'acreditació del nivell del Marc de referencia europeu per a l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació de llengües.
Es poden consultar els certificats o diplomes acceptats a la Resolució EMC/122/2017, de 23 de gener (DOGC núm. 7302, de 6 de febrer de 2017) o la Resolució ENS/2480/2017, de 20 d'octubre (DOGC núm. 7482, de 26 d'octubre de 2017)
El plec tècnic especifica a la pàgina 23 que "L'empresa adjudicatària haurà de realitzar les següents tasques: a) Diagnosi i Pla d'accessibilitat. En el termini de dos mesos de signatura del contracte, l'adjudicatària es compromet a: - Realitzar un Pla d'accessibilitat, tant per a l'equipament, com per a les activitats que s'hi realitzin. b) Revisió i actualització del Pla d'Emergència de l'equipament.". Tenim el dubte si aquestes tasque les hauria de realitzar l'equip de l'oficina tècnica, o si tant per al pla d'accessibilitat com per la revisió del pla d'emergència caldria subcontractar empreses especialitzades, com per exemple arquitectes per la part d'accessibilitat de l'edifici, o empreses de riscos laborals per la part del pla d'emergència. Respecte als costos d'aquesta possible subcontractació no hem trobat previsió pressupostària en els plecs. 17/08/2020 13:52h
L'empresa adjudicatària, d'acord amb l'establert a la clàusula 10 del plec de prescripcions tècniques. és qui ha d'elaborar els plans requerits en la mateixa clàusula. L'empresa adjudicatària pot decidir contractar externament la seva elaboració, assumint el seu contingut i el seu cost.

Sobre cada Pla podem especificar el següent:

*el Pla d'accessibilitat s'ha de realitzar segons la Mesura de Govern per l'elaboració del Pla d'Accessibilitat Universal de Barcelona 2018-2026, i l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l'Ajuntament de Barcelona és l'ens encarregat de prestar assessorament per a la seva correcta realització.

*La revisió del Pla d'Emergència és l'actualització de l'actual Pla d'Emergència de l'edifici Canòdrom que, al modificar el seu ús, serà necessari modificar tenint en compte el canvi de persones responsables i el canvi d'activitats i usos previstos en l'actual licitació. En tot cas, els serveis de prevenció de l'Ajuntament de Barcelona assessoraran als gestors de l'equipament per a la seva correcta actualització.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya