Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Creacció Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement, SL
Codi d'expedient:
GEN2002

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

En el punt 5 de l'annex 6 es diu que les hores mínimes a assignar a la prestació del servei són 30, i que les màximes són 40. Això és referit a un any, o bé a dos? Per tant, en l'oferta que hem de presentar segons l'annex 1, on demana "hores totals" hem de posar les corresponents a un any, o bé les corresponents a dos anys? 21/07/2020 12:59h
El punt 6 de la invitació diu: "Es preveu que l'auditoria de compliment de la legalitat d'un exercici de CREACCIÓ requereix una dedicació mínima de 30 hores i màxima de 40 hores." Això vol dir que les hores de què parla el punt 5 de l'annex 6 són les corresponents a un any. I com que el contracte basat és per dos anys, a l'oferta que cal presentar segons l'annex 1, on demana "hores totals" cal posar-hi el total d'hores previst per als dos anys (mínim 60 i màxim 80), seguit del desglossament per a cada un dels dos anys (mínim 30 i màxim 40 a cada any).
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya