Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

23.11.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Parlament de Catalunya
Codi d'expedient:
PARLC-2020-00144

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, En quin sobre hem d'adjuntar el certificat de visita? Moltes gràcies 07/09/2020 14:11h
El certificat de visita s'ha d'adjuntar en el sobre 1, tal i com es va comunicar durant la realització de la mateixa.
Despres de la visita efectuada en el dia d'avui voldria saber si es possible tenir un inventari dels mòdels de les càmeres a mantenir i el tipus de software VMS de Bosch es el que esteu utilitzan . Gràcies 03/09/2020 13:34h
Atesa la criticitat de la instal·lació i per motius de seguretat, l'inventari concret de les càmeres no està inclòs en la documentació i és per aquest motiu que s'han organitzat visites obligatòries explicatives a les instal·lacions, a les quals la seva empresa va acudir en data d'ahir. La finalitat última d'aquestes visites era que els licitadors coneguin els equipaments directament i atendre consultes.
Tal i com s'ha explicat en les visites obligatòries de les instal·lacions, el CTTV consta de 23 càmeres exteriors, de les quals 11 són fixes i 13 són robotitzades, i de 4 càmeres fixes interiors. Totes les càmeres són de la marca BOSCH, i són del tipus domo i bullet.
El programari de gestió és el paquet de software de Bosch associat al multiplexador que us vàrem mostrar en el control de càmeres de Mossos d'Esquadra durant la realització de la visita.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya