Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Codi d'expedient:
ctte. 19005634 Exp. 2183/2019

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Voldria plantejar dues preguntes: a) Als plecs s'hi indica que l'equip professional del servei estarà conformat per cinc persones. No obstant, en la relació de personal a subrogar hi apareixen sis persones. A què és deguda aquesta diferència? b) Al plec administratiu, a la clàusula 10, s'hi descriuen els criteris de valoració de les ofertes, i hi queden recollits els criteris avaluables mitjançant judici de valor. Així mateix, s'hi descriu un sistema de valoració per valorar els criteris de judici de valor. Tot i així, aquests criteris semblen adequats per a un altre tipus de projecte (per exemple, en el fragment "El valor afegit de la proposta, que haurà de tenir un veritable impacte d'acord amb els objectius del centre cívic."). Per això, voldriem sol·licitar si es podria fer un aclariment dels criteris de valoració de les propostes tècniques més adequat al tipus de servei. Moltes gràcies. 29/06/2020 16:10h
a) Com s'explica als antecedents recollits all Plec tècnic, les prestacions de l'objecte del contracte s'han redefinit en nombre i dimensió horària. Aquesta redefinició suposa la necessitat de 5 professionals per a la realització de les prestacions.

b). Es tracta d'un error material, on diu:
" El valor afegit de la proposta, que haurà de tenir un veritable impacte d'acord amb els objectius del centre cívic.
Hauria de dir:
" El valor afegit de la proposta, que haurà de tenir un veritable impacte d'acord amb els objectius del Servei de Promoció de la convivència en l'Espai Públic"

S'està tramitant l'esmena d'error material i en breu es publicarà a la plataforma. Aquests esmena implica un nou termini de presentació d'ofertes, termini que es concretarà en el moment de la publicació de l'esmentada esmena.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya