Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castellar del Vallès
Codi d'expedient:
CONT2000005

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Tenim un dubte amb l'import, en el PCAP I PPT indican l'import base de licitació dels dos anys, pero despres a l'annexe 2 (oferta economica ) només solicitan el preu unitari. A la oferta económica només ha de constar els preu unitaris globals o per centra. i els preus totals de licitació han de constar a l'annexe 2? A més, els preu unitaris que fan referencia? No entenem que fan referència els preus unitaris, si les visites totals ha realitzar en global de tots els centres indicats a la taula 1 o per centra. I el nombre de visites ha realitzar que s'han de marcar a l'annex 2 també fa referència el total de visites ha realitzar a cada centra o a tots? Gràcies, 06/07/2020 15:10h
Els preus unitaris globals fan referència al nivell de complexitat (alta, moderada o petita ) de l'actuació de DDD. Cada actuació periòdica trimestral (taula 1 del PPT) i cada actuació puntual (mínim de 27/any) inclou "inspecció + mesura/tractament preventiu i/o correctiu)" en les instal¿lacions i edificis municipals. La suma del preu que proposen per cada tipus d'actuació (gran, moderada, petita) ha d'englobar les obligatòries que exposa el PPT (periòdiques + mínim 27 puntuals).

En l'apartat de millores, el nombre d'actuacions que s'ofereixen ha de superar el nombre d'actuacions obligatòries globals anuals que indica el PPT, que especifica un nombre per a les periòdiques trimestrals i per les puntuals (mínim de 27). La millora pot referir-se segons vulguin només a les periòdiques, només a les puntuals o a ambdues, però sempre per actuacions DDD que no incloguin corcs, tèrmits i fongs podridura. "

En el punto 4.3 de PPT donde pone habrá que realizar un mínimo de 27 actuaciones esta 27 actuaciones son de termitas? y serían de particulares? De edificios municipales? 27 actuaciones por año o por la totalidad del contrato? . Por otro lado, la rede de alcantarillado entraría? Y las desinfecciones que indican, de qué se tratan? Nebulización o pulverización? Y en todos los edificios? Con la frecuencia trimestral? gracias 06/07/2020 15:04h
La resposta a la pregunta 1:

El punt 4.3 inclou inspeccions i tractaments si s'escau també per tèrmits.
Les visites i/o tractaments preventius i/o correctius són als edificis i equipaments municipals que exposa a la taula 1, no en finques particulars.
Les 27 visites i/o tractaments preventius i/o correctius, si s'escau, són les mínimes a realitzar per any de contracte (serien un mínim de 54/ 2 contracte o 27x2 anys contracte, més 27+27 de les possibles pròrrogues).

La resposta a la pregunta 2:

El contracte no inclou inspeccions ni tractaments en la xarxa de clavegueram.
Aquest aspecte es porta a terme en un altre contracte vigent.

La resposta a la pregunta 3:

La desinfecció contra microorganismes bacterians (excepte Legionel¿la), no inclou desinfecció contra Covid-19.
La realització de nebulitzacions i/o polvoritzacions dependrà de cada cas ja sigui per DDD periòdiques trimestrals i/o pels DDD derivats d'avisos puntuals. En tots els casos es realitzaran en els edificis i/o equipaments de la taula 1.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya