Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Bages
Codi d'expedient:
CS 27/2020

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bona tarda, Hi ha una coseta que no tinc del tot clara: hem posat 3 professors/es a la proposta, que són els que la realitzaran en principi, si algún d'ells/es al final no pugués realitzar-la per dates tenim substituts/es, això es podrà fer? El tema de la titulació dels professors/es hi ha dues coses que no tinc clares: 1. els moduls de grau superior puntuen alguna coseta? 2. Si un professor/a té una llicenciatura que no és directament de les 5 que heu posat allà però té un master en administració d'empreses (MBA) també es valora? Moltes gràcies! 27/02/2020 09:45h
Bon dia,
- Hi ha una coseta que no tinc del tot clara: hem posat 3 professors/es a la proposta, que són els que la realitzaran en principi, si algún d'ells/es al final no pugués realitzar-la per dates tenim substituts/es, això es podrà fer?

Els professors que ens proposeu , són els que han de tenir la disponibilitat d'impartir la formació. Nomès en cas concret de malaltia, es podrá substituir.
En el plec de clausules tècniques hi consta, els compromisos de:
-Aportar tot el personal necessari i suficient per a la realització de l'objecte del contracte.
- Disposar de personal suplent per poder substituir les persones que prestin els serveis objecte de contracte en supòsits de vacances, absències i/o malalties, segons les hores establertes.

- El tema de la titulació dels professors/es hi ha dues coses que no tinc clares: 1. els moduls de grau superior puntuen alguna coseta? 2. Si un professor/a té una llicenciatura que no és directament de les 5 que heu posat allà però té un master en administració d'empreses (MBA) també es valora?

Els mòduls de grau superior (o sigui els CFGS) no consten per ser valorats, i en cas d'un MBA, Master in Business Administration, al ser un programa de postgrau per la gestió d'empreses, el podeu adjuntar i será el tribunal de valoració qui decideixi si mereix una puntuació.
Els plecs detallen:
(Es valorarà amb 1 punt, cada titulat/ada universitari/ària que formi part de l'equip de treball, en alguna de les següents especialitats:
- Informàtica
- Administració i gestió d'empreses
- Pedagogia
- Psicologia
- Magisteri
Es valoraran llicenciatures i graus equivalents)

Atentament,

En la clàusula 13, criteris d'adjudicació del contracte ens diu que es determinarà tenint en compte la millor relació qualitat-preu i s'apliquen criteris d'adjudicació ordenats per ordre decreixent segons ponderació atorgada i els punts de la proposta tècnica. Tanmateix, no identifiquem quina seria la puntuació en l'apartat econòmic i quina la relació el % entre la part tècnica i la part econòmica a l'hora d'establir els criteris d'adjudicació 26/02/2020 10:47h
Benvolgut/da,
No hi ha criteri de puntuació pel que fa al preu del contracte. Va quedar escrita la frase "millor relació qualitat-preu" perquè és la que es fa servir habitualment.
Atentament,
Bon dia, Referent a la licitació per a la contractació del Servei d'impartició de nou mòduls de:- 3 de IFC: Tractament de la informació (ACTIC/C4) nivell bàsic de (30 hores); - 3 de IFC Tractament de la informació numèrica (ACTIC/C6) Nivell bàsic (30 hores); i - 3 de ADG Com parlar en públic (20 hores), tinc alguns dubtes que agraíria molt si em puguéssiu ajudar: - Hi ha algun màxim en nombre de professors que jo declari? És a dir en el nostre cas, hi haurà més de 3 professor, podem declarar-los tots? I en el cas que sigui afirmatiu, puc declara professors diferents en els apartats a i b (experiència professional docent i titulacions del personal docent) dels criteris d'adjuducació del contracte, és a dir com que nosaltres hem escollit més de tres profes per fer els cursos puc posar els que més mèrits tinguin a cada lloc? - En l'apartat c de millores tècniques que és millores vinculades a la prestació del servei, és un camp obert a més oferta que puguem oferir nosaltres o (com surt en un dels plecs) és oferir classes de coaching laboral només? Moltes gràcies i disculpeu les molèsties. Xell, 24/02/2020 15:26h
Bona tarda,
- Hi ha algun màxim en nombre de professors que jo declari? És a dir en el nostre cas, hi haurà més de 3 professor, podem declarar-los tots? I en el cas que sigui afirmatiu, puc declara professors diferents en els apartats a i b (experiència professional docent i titulacions del personal docent) dels criteris d'adjuducació del contracte, és a dir com que nosaltres hem escollit més de tres profes per fer els cursos puc posar els que més mèrits tinguin a cada lloc?

En el PCAP, clàusula 13 criteris d'adjudicació del contracte s'especifica en l'apartat de qualitat tècnica en la prestació del servei que tant en l'apartat A com en l'apartat B es valorarà un màxim de 3 docents. Han de ser els mateixos professors en els 2 apartats (a i b), perquè s'està valorant tant l'experiència com les titulacions.

- En l'apartat c de millores tècniques que és millores vinculades a la prestació del servei, és un camp obert a més oferta que puguem oferir nosaltres o (com surt en un dels plecs) és oferir classes de coaching laboral només?

En l'apartat C, de millores tècniques . Us informem que hem detectat un error en el model que s'ha de fer servir per presentar la documentació que esmenarem el més aviat possible, però el que val són els criteris d'adjudicació (clàusula 13) que especifiquen que es donen 2 punts per: C) Millores vinculades a la prestació dels servei: Prestació d'un suport per a la presentació a la prova d'ACTIC.


Bona tarda, Tinc 2 dubtes: 1. En quin punt del document de la proposta económica i tècnicahem de d'indicar quin serà el docnet que farà la substitució en cas de que un dels docents no poguès impartir i així assegurar la impartició? 2. En quin punt del document de la proposta económica i tècnica hem d'indicar el calentari i horaris de la formació. 2. En quin punt del document de la proposta económica i tècnica, hem de formalitzar que farem suport a la prova de l'ACTIC.Així com ser centre col·laborador de la prova ACTIC. Gràcies, 24/02/2020 15:23h
Bona tarda,
1. En quin punt del document de la proposta económica i tècnicahem de d'indicar quin serà el docnet que farà la substitució en cas de que un dels docents no poguès impartir i així assegurar la impartició?
En la proposta tècnica no cal indicar el personal docent que farà les possibles substitucions. És una obligació que constarà en el contracte.
2. En quin punt del document de la proposta económica i tècnica hem d'indicar el calentari i horaris de la formació.
El calendari i horaris s'acabaran d'acordar amb l'empresa que guanyi la licitació. El compromís és que estigui dintre dels paràmetres de dies i hores que s'indiquen en el PCAP.
3. En quin punt del document de la proposta económica i tècnica, hem de formalitzar que farem suport a la prova de l'ACTIC.Així com ser centre col¿laborador de la prova ACTIC.
A l'apartat C de millores tècniques. Us informem que hem detectat un error en el model que s'ha de fer servir per presentar la documentació que esmenarem el més aviat possible, però el que val són els criteris d'adjudicació (clàusula 13) que especifiquen que es donen 2 punts per: C) Millores vinculades a la prestació dels servei: Prestació d'un suport per a la presentació a la prova d'ACTIC
Atentament,
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya