Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

-27.01.2021 ACTUACIÓ TÈCNICA PLANIFICADA EN EL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT COMPORTARÀ UNA ATURADA DEL SERVEI DEL REGISTRE CORPORATIU DE LA GENERALITAT (S@RCAT) EL DIA 28/01/2021, DE 00:45H A 02:45H QUE AFECTARÀ LA PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES -26.01.2021 ACTUACIÓ TÈCNICA PLANIFICADA EN EL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT EL 30/01/2021, DES DE LES 00:00H A LES 08:00H QUE AFECTARÀ, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA i LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA AIXÍ COM AL CORREU DEL SERVEI DE SUBSCRIPCIONS A LES NOVETATS DIÀRIES DE LES PUBLICACIONS DEL DIA 29/1/2021 QUE S'ENVIARAN AMB POSTERIORITAT

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CPM01-20

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Per fer el càlcul de costos aniria bé saber si: 1- El model hidrològic que fa servir l'ACA estarà a disposició. 2- Si es disposarà de la informació sobre el càlcul del cost-eficàcia de cada mesura. 3. Si es tindrà accés als models de gestió. 4- La convocatòria assenyala que hi haurà un termini màxim d'execució al gener de 2021, cal pensar que seria difícil modelitzar-ho tot. En aquest sentit, es pensa fer una prova pilot?. El cost seria molt diferent en funció de l'abast. Gràcies 11/03/2020 07:45h
1.- Estarà disponible les possibles simulacions que es desitgin realitzar. El model ha estat actualitzat a través del CEDEX, i s'opera a través del CEDEX. Des de l'ACA es té un model simplificat, que es podria usar.

2.- No en totes les mesures. En tot cas, l'anàlisi cost eficàcia s'haurà de realitzar en paral3lel a l'anàlisi cost benefici.

3.- Sí, es pot tenir accés al model de gestió, tot i que el més recomanable és usar un model simplificat

4.- L'abast de la utilizació del model creat dependrà del termini de temps disposat. En tot cas, el model ha de poder ser utilitzat en un futur per a qualsevol anàlisi cost-benefici que es pugui necessitar en un futur.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya