Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractaciˇ p˙blica. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'˛rgan de contractaciˇ que ha fet la publicaciˇ.

 

Dubtes i preguntes

Ďrgan de contractaciˇ:
Sistema d'EmergŔncies MŔdiques SA (SEMSA)
Codi d'expedient:
2019-001062

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

A la pÓgina 6 del plec tŔcnic s'indica que les empreses licitadores disposem d'una sessiˇ informativa a les instalĚlacions de SEM. La sessiˇ serÓ ˙nica, i s'exposarÓ el sistema SAP del SEM i es publicarÓ a l'anunci de licitaciˇ. CaldrÓ, a partir de l'endemÓ de la publicaciˇ d'aquest PPT, trucar per fer reserva. Degut a l'estat d'alarma aquesta sessiˇ serÓ possible fer-la? 06/04/2020 15:27h
El procediment estÓ en suspensiˇ per l'estat d'alarma i s'ha ampliat el termini de presentaciˇ d'ofertes al dia 08-05-2020, el procediment continua sent telemÓtic.

Es va penjar el corresponent avÝs informant de la suspensiˇ del trÓmit de presentaciˇ d'ofertes. Es modifica el termini de presentaciˇ d'ofertes tot i que es recorda als possibles licitadors que la tramitaciˇ d'aquest expedient resta suspesa.

Quan s'aixequi la suspensiˇ del procediment s'indicarÓ la data definitiva de presentaciˇ de les ofertes.
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya