Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

22.06.2021: Us comuniquem que les publicacions anteriors a l'any 2019 ja estan visibles i accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractaciˇ p˙blica.

 

Dubtes i preguntes

Ďrgan de contractaciˇ:
Ferrocarril MetropolitÓ de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
14859736

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Estem estudiant la licitaciˇ i al pressupost ens trobem amb una partida que no ens queda clar de que es tracta, es la partida "PP0CO pa partida alšada per a la certificaciˇ amb resultat favorable per organisme oficial d'estabilitat i adequaciˇ a la normativa (RD 486/97) i altres instruccions i guies complementaries vigents (INSHT:NTP 408), d'acord amb la documentaciˇ tŔcnica adjunta. (P-20)". Ens podrien aclarir si aix˛ es tracta de una certificaciˇ que s'ha de fer una vegada muntades les escales? quin organisme oficial ho fa?. TambÚ volÝem saber en la partida "G440UX03 ut ... al final de la mateixa diu "totalment acabada, assegurada que tots els elements de l'escala tenen continu´tat elŔctrica incloent proves" aquestes proves son las que fa el electricista per comprovar la continu´tat elŔctrica o es algun tipus de assaig? 28/05/2020 11:01h
1.- PP0CO. La certificaciˇ de l'escala es realitza quan l'escala estÓ totalment acabada. La cerificaciˇ l'ha de realitzar una empresa certificadora, empreses que es dediquen a realitzar assajos d'obra.
2.- G440UX03. Les proves de continu´tat les realitza el mateix prove´dor, contractista.
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya