Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) JA ESTÀ RESOLTA. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP S'ESTAN ENVIANT CORRECTAMENT A LA PLACSP.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Santa Cristina d'Aro
Codi d'expedient:
E116.4 0002-2020

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bona tarda, tenim un dubte sobre el termini de presentació de les propostes. En un principi la data estava fixada pel 25 de març del 2020. Degut a l'estat d'alarma es va posar en suspensió la licitació però es va publicar una nova data (14/04/20). Així doncs una cosa contradiu l'altra. La pregunta és, quina informació es la correcta (la suspensió o la nova data)? Gràcies. 27/04/2020 08:05h
Bon dia

Bon dia l'Estat Espanyol, ha tornat a allargat l'estat l'alarma fins el 9 de maig, és per això que el termini de presentaió d'ofertes finalitzarà el proper 21 de maig a les 11h.

si hi ha qualsevol més canvi es publicarà en le perfil de la licitació.
Pel que fa a les vetlladores extres (que puntuen extra) , en quins mesos i quin horari cal contractar-les? Gràcies 14/04/2020 11:10h
Pel que fa a la contractació de vetlladores/s que puntuen extra, és durant tot el mes de juliol en un horari de 9h a 14h.
Bona tarda, tenim un dubte sobre el termini de presentació de les propostes. En un principi la data estava fixada pel 25 de març del 2020. Degut a l'estat d'alarma es va posar en suspensió la licitació però es va publicar una nova data (14/04/20). Així doncs una cosa contradiu l'altra. La pregunta és, quina informació es la correcta (la suspensió o la nova data)? Gràcies. 14/04/2020 08:25h
Bon dia degut a l'estat d'aLarma que estem visquent pel Covid-19, l'Estat Espanyol, va allargar l'estat d'alarma, per això i degut a la nova situació la presentació d'ofertes s'allargarà.
Segons les últimes notícies l'estat d'alarma finalitzarà el proper 25 d'abril. Serà a partir d'aquesta nova data que finalitzarà el termini per presentar les ofertes i obrir els sobres.
Tanmateix ara es publicaran les noves dates al perfil del contractant.
Benvolgudes, ens agradaria fer 2 preguntes. 1 - El cost de les entrades a la piscina l'assumeix l'Ajuntament? 2- Ens podríeu proporcionar, si us plau, el nombre d'assistents al casal l'any 2019, desglossat per modalitats d'inscripció (horaris i periodes diversos: Juny, Juliol/Agost Mes, Juliol/Agost Quinzenes, Juliol/Agost Setmanes, Setembre)? Moltes gràcies. 06/04/2020 12:34h
Resposta a la Primera Pregunta:
Sí, efectivament. Els i les participants del casal d'estiu tenen l'entrada gratuïta a la piscina municipal.

Resposta a la Segona Pregunta:
Us els podem proporcionar però no s'adequarien a la realitat d'aquest any ja que hem disminuït l'aforament.

Aquest any us heu de basar en aquests números:
Horari Juny* Juliol/Agost Mes Juliol/Agost Quinzenes Juliol/Agost Setmanes Setembre*

8.00 - 9.00 0 15 3 18 0
9.00 ¿ 14.00 26 120 50 50 26
9.00 ¿ 16.00 0 10 8 20 0
Bon dia, En el plec de clàusules diu que s'ha de presentar un projecte d'organització i funcionament d'acord amb les premisses exposades en aquest plec, per a cada tipologia de casal... Això significa un projecte de 10 pàgines per a cada casal (lleure, multiesport i patinatge) o un projecte on s'hi englobin les tres opcions? Moltes gràcies. 06/04/2020 12:31h

En el document de 10 pàgines ha d'estar inclòs un projecte que englobi les tres modalitats de casal i específicament el que es demana per cada casal. Us recordo que les 10 pàgines són per davant i pel darrera i que poden tenir annexos(que no es compatibilitzen) per posar cartelleria i fulls d'inscripció.
1- JOVES: En el plec administratiu es parla del grup de joves, en un altre lloc hi posa que si hi ha prou inscripcions es podrà fer grup, però en el projecte veiem que ni puntua ni hi apareix a l'índex puntuable. Cal que surti doncs en el projecte? 2- SORTIDES: tot i que en el plec de clàusules parla de sortides no hi diu si aquestes entren dins el preu o si es pot fer proposta de preu a part per les acampades, sortides amb bus, etc. 3- VETLLADORS/ES: entenem que aquest any l'obligació de l'empresa continua essent de 2 vetlladors i puntuables fins a dos vetlladors més (un total de 4). Si la licitació actual és uns 5.200¤ més baixa que la facturació de l'any anterior (sense baixar el preu de licitació), com paguem els vetlladors si ja sabem que no hi haurà benefici? 4- ASSEGURANCES: ens demaneu un augment de l'assegurança obligatòria. Nosaltres no en tenim constància, podeu dir-nos quina llei diu que tinguem que augmentar l'assegurança que nosaltres ja tenim? No ho hem sabut trobar enlloc. moltes gràcies. 23/03/2020 09:02h
En respota a les preguntes:
1) Com que el projecte del casal juvenil no puntua i només es farà si arribem a un nombre d'inscripcions. Lo millor seria que ho aportéssiu com un annex que no comptabilitzarà en el nombre de 10 pàgines i que tindrem en compte com a guia en cas que s'omplin les inscripcions.
2) Les sortides no entren dins del preu. El projecte ha de contenir la programació de sortides i el cost d'aquestes. Recordar que també hi ha d'haver la possibilitat de romandre al casal per les famílies que no vulguin fer l'excursió.
3) Pel que fa a les vetlladores segueix igual que l'any passat, les dues primeres les ha d'assumir l'empresa. Aquesta podrà optar a assumir la 3a i la 4a vetlladora cosa que farà augmentar la puntuació en els criteris de valoració objectiu a raó de 2,5 punts per vetllador a partir del segon fins un màxim de quatre.
La licitació actual és de 59.214,20 ¤, IVA inclòs, amb la previsió d'inscripcions del quadre adjunt que fan un total de 411 inscripcions en les diferents modalitats horàries.
La diferència amb l'any passat és que vam tenir 486 infants.
4) Pel que fa l'assegurança d'accidents, No demanem un augment de l'assegurança, demanem que el licitador tingui contractada aquesta una assegurança amb l'import que consta tant en el PCAP com en el PPT i que son els habituals per aquest tipus d'assegurança.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya