Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) ESTÀ PROVOCANT QUE ALGUNES PUBLICACIONS DE LA PSCP NO S'ENVIÏN CORRECTAMENT A LA PLACSP. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE LA INCIDÈNCIA ESTIGUI RESOLTA AL LLARG DEL DIA D'AVUI. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP QUE NO S'ESTAN ENVIANT EN AQUESTS MOMENTS ES PUBLICARAN A LA PLACSP TAN AVIAT ESTIGUI RESOLT EL PROBLEMA TÈCNIC.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
14850570

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

A l'apartat X CRITERIS D'ADJUDICACIÓ MITJANÇANT JUDICI DE VALOR, s'indica que la puntuació son 20 punts però el sumatori dels apartats en dona 18 (5 x organigrama, 3 x Objecte i solució tecnica, 8 x pla d'execució, 2 x Documentació) 08/04/2020 15:08h
En aquest cas la puntuació màxima a obtenir a l'apartat X (Criteris d'adjudicació mitjançant judici de valor) queda definida pel que indica els desglossament, en un màxim de 18 punts. D'aquesta manera la puntutació màxima que podrà obtenir un licitador, amb la suma de l'apartat Y, queda fixada en fins a 98 punts.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya