Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) JA ESTÀ RESOLTA. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP S'ESTAN ENVIANT CORRECTAMENT A LA PLACSP.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola
Codi d'expedient:
348/2020

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, Per a l'execuió del Lot 2 (actuació 03) instal·lació semafòrica i d'enllumenat, la partida nº 1 amb codi ENLL001 i nº 2 amb codi FHM11L22, del capítol 08 INSTAL·LACIÓ D'ENLLUMENAT EXTERIOR, inclou el subministrament de la lluminària LED i de la columna? o aquesta lluminària LED i columna serà subministrada per la propietat (obtinguda de la licitació de l'actuació 04 Adquisició lluminàries) i exclusivament s'ha de valorar la seva instal·lació? Seria possible disposar del pressupost en format excel? Gràcies. 20/05/2020 13:14h
Bon dia ,
En resposta a la seva pregunta aclarir que el LOT 2 (Actuació 03) comprèn exclusivament la substitució de les lluminària existents i la instal·lació de la noves lluminàries LED així com la instal·lació de la columna. Tant les lluminàries com els suports seran subministrats per part de l'Ajuntament.

Així doncs, en el LOT 02 i pel que respecte exclusivament a l'enllumenat exterior (no la instal·lació semafòrica) es valora la substitució de la lluminària existent, la instal·lació de la nova lluminària LED, la instal·lació de la columna en cap cas valora la lluminària ni el suport els quals seran subministrats per l'Ajuntament.
Hola bon dia! Davant de la situació actual i amb el Real decret , amb la seva disposició addicional 3era, publicat pel BOE,envio aquest dubte per preguntar si les licitacions promogudes des del'ajuntament de Sant Salavdor de Guardiola continuen amb normalitat o bé queden alterades? Bé, ja ens en direu alguna cosa, si us plau... Moltes gràcies!!! 17/03/2020 11:19h
se suspenen totes les licitacions en curs d'acord amb el decret d'alcaldia de data 17/03/2020
Documentació plecs: falta pressupost lot 1 i resum pressupost lot 2. 10/03/2020 12:49h
s'adjunta documentació
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya