Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A
Codi d'expedient:
E19-0206
La xifra de la solvència tècnica o professional és en relació als últims tres anys o durant l'any de major execució dels últims tres anys? 28/11/2019 14:03h
De conformitat amb la clàusula 7 del plec de clàusules particulars, la xifra de la solvència tècnica o professional és en relació a l'any de major execució dels últims tres anys, específicament, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha d'haver executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims tres anys en subministraments de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte del contracte.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya