Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Vila Universitària, SL
Codi d'expedient:
6/2019
Bon dia, Hem detectat una incoherència entre el quadre de característiques i el plec de clàusules administratives, pel que fa a la puntuació dels criteris d'adjudicació. Es tracta que, l'apartat "II. Criteris sotmesos a un judici de valor", es valora amb 22 punts al plec i 25 al quadre. Concretament, la diferència es dóna en la descripció dels treballs, que en el plec es valora 2 cops amb 3 punts. És, per tant, correcte interpretar que la "descripció dels treballs" es valora amb 6 punts? Cordialment, 27/11/2019 12:01h
S'adverteix que la pregunta ha estat sol·licitada fora del termini previst en la clàusula 10.8 del plec de clàusules administratives: fins el dia 20 de novembre de 2019, a les 14 h.

En relació a la seva consulta, el correcte és que la descripció dels treballs es valorarà amb 3 punts, per tant, el total de l'apartat "II.Criteris sotmesos a un judici de valor" és de 22 punts i no de 25 punts.

Per aquest motiu, en data 13 de novembre de 2019, es va publicar una correcció a l'anunci de licitació on s'esmenava aquest error de transcripció.

Podrà trobar tota la informació relacionada amb l'esmentada correcció seguint aquest enllaç.

Bon dia, En referència a la licitació, tenim una consulta sobre el PSS: -Té la Vila un protocol específic de Seguretat en cas d'emergència? Gràcies. 20/11/2019 15:17h
Sí, Vila Universitària SL disposa d'un pla d'emergència.

Bon dia, Me podéis aclarar si se pueden poner anexos a la memoria de 30 hojas?? gracias, 19/11/2019 17:03h
Bon dia,

Sí, els 30 fulls de limitació màxima han d'incloure tota la informació.

Salutacions,

Bon dia, A banda de la reunió del 12 de novembre, hi ha prevista alguna altra reunió informativa o alguna visita a l'àmbit de les obres? Gràcies 15/11/2019 14:05h
Bon dia,

El dia 19 de novembre de 2019, a les 12 hores, es celebrarà una segona visita a les instal·lacions de la Vila Universitària per a tots els interessats en la licitació. El punt de trobada serà a les oficines de Vila Universitària SL, situades a l'avinguda de Can Domènech, Edifici Blanc del Campus de la UAB, a Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, i l'assistència a la reunió s'ha de confirmar prèviament enviant un correu a l'adreça manteniment.vila@uab.cat.

Salutacions,
Bon dia, Necessitaria saber o tindre més informació sobre el que es demana al punt 5.3 i 5.4 de la memòria o programa de treball que es demana. He vist a la web de la vila, i he llegit tot el apartat de medi ambient. Nosaltres podem proposar mesures mediambientals a realitzar a les obres, però son genèriques, ja que no sabem les obres concretes a realitzar. Es això el que demaneu? A més, posa en el plec, que la proposta de seguiment a d'estar adaptat als edificis de la Vila. Hauria de poder tenir més informació. En quant a la gestió energètica. Pel que he llegit a la web s'han pres unes mesures als edificis. També demaneu mesures energètiques genèriques en les obres?? Si us plau, a veure si em pugueu ajudar a aclarir aquests punts Gràcies, 12/11/2019 18:20h
Bon dia,

Encara que la vostra proposta de seguiment mediambiental sigui basada en obres genèriques, haurà d'estar adaptada a la tipologia d'edificis i l'entorn de Vila Universitària.

En quant al programa de gestió energètica, ha d'incloure les mesures que es prendran en obres genèriques també adaptades a la tipologia d'edificis i entorn de Vila Universitària.

Quan diem adaptades a la tipologia d'edificis i entorn de Vila Universitària, volem dir que es descartaran propostes d'obres genèriques que en cap cas es podran donar a la nostra activitat.

Salutacions,
Bon dia, Les empreses licitadores hauran d'explicar, en un màxim de 30 fulls, el programa de treball. Compta en aquestes 30 fulles la portada i l'índex? Gràcies, 12/11/2019 18:19h
Bon dia,

Sí, els 30 fulls de limitació màxima han d'incloure tota la informació, inclòs portada i índex.

Salutacions,
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya