Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de contratación del sector público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions de la PLACSP ja queden recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) i es poden consultar des del cercador de la PSCP.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Mancomunitat Intermunicipal Voluntària La Plana
Codi d'expedient:
X2019002191

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Ens presentem al lot 2, el descompte per percentatge el el plec surt que s'ha de treure d'una estació de servei, però no n'hi ha cap estació per la zona, com ho fem? 26/11/2019 12:42h
Tal i com es determina al PCAP, pel que fa al lot 2 es valorarà la millora en el preu mitjançant l'oferiment d'un percentatge fix de descompte per litre a aplicar sobre el preu vigent de carburant objecte d'aquest contracte, a l'estació o estacions de servei que el licitador proposi per efectuar-ne aquest subministrament.
S'ha de presentar el preu de venta al públic de gasoil C de l'estació de servei de la seva titularitat, dels últims 3 mesos complets anteriors al mes d'inici de presentació d'ofertes.
Si no es disposa de cap estació de servei de la seva titularitat, aquest preu s'ha de referir al PREU DE VENDA AL PÚBLIC que l'empresa tingui establert.


Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya