Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Viladecans Qualitat, S.L.
Codi d'expedient:
402/19

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Un dels criteris subjecte a un judici de valor de 0 a 10 punts és el pla de procediment de mostres e indiqueu marcar al plànol on recolliriem les mostres. Es fa molt dificil indicar els punts sense la llegenda o indicació de cada un dels vasos dels centres. Necessitariem saber a cada plànol, quina es cada piscina. Tanmateix no hi ha plànol de la sala tècnica _ Vasos de compensació per poder-ho indicar que recomanen 2 cops any recollir una mostra del vas de compensació. Moltes gràcies 10/02/2020 09:18h
Bon dia,
Respecte als treballs de camp, en referència a la pregunta, adjuntem un plànol amb la llegenda de cada vas de piscina.
En relació amb el plànol de la sala tècnica, per realitzar les analítiques als vasos de compensacions no ho contemplen en aquesta licitació.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya