Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Autoritat Catalana de Protecció de Dades
Codi d'expedient:
1.19.226000300

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

¿Hi han notícies al respecte dels resultats de la licitació? 23/10/2019 12:06h
L'òrgan de contractació va resoldre, en data 10 d'octubre, fer un requeriment d'aclariment sobre una proposta pressumptament anormalment baixa. El 25 d'octubre es reunirà novament la mesa de contractació per resoldre l'aclariment, fer la valoració definitiva de les ofertes i proposar l'adjudicació més avantatjosa.
S'ha fet un requeriment a l'empresa MIRADA LOCAL en relació amb l'oferta econòmica que han presentat. 10/10/2019 14:36h
Es tramet, a petició de l'empresa, el quadre de determinació d'una oferta pressumptament anormal
Bon dia. Voldríem saber si rebrem l'acte de l'obertura del sobre A per confirmar si tota la documentació aportada ha estat correcte i també quantes empreses s'han presentat a la licitació. Salutacions cordials. 10/10/2019 08:13h
Senyores i senyors,

Si no heu rebut cap requeriment d'esmena és que la documentació presentada és correcte. D'altra banda, us comunico que sis empreses han presentat oferta.

Les actes de la mesa de contractació, llevat de la darrera que es llegirà avui abans de l'acte d'obertura del sobre B, estan annexades a la pestanya de documentació de l'eina d'obertura digital. Entenc per la vostra pregunta que no hi podeu accedir per la qual cosa també ho posarem al tauler d'anuncis.
Bon dia. Voldríem saber si ens podríeu informar de les empreses que s'han presentat a la licitació. Moltes gràcies 07/10/2019 08:48h
Senyors i senyores,

A l'acte públic d'obertura del sobre B es llegirà l'acta de deliberació de la Mesa de contractació i valoració de la documentació avaluable amb criteris dependents d'un judici de valor.

Atès que hem rebut la mateixa consulta mitjançant un correu electrònic, us informem que un cop acabat el termini de presentació d'ofertes, cal que totes les consultes, dubtes i preguntes relacionades amb la licitació en tràmit es vehiculin mitjançant la Plataforma de contractació pública, en l'apartat de "Gestió de comunicats, dubtes i preguntes" a fi que tota la informació relacionada sigui pública i abasti totes les empreses que han presentat oferta.

Salutacions,

La Mesa de contractació
Bon dia, Les millores de l'equip humà amb el nombre de persones que es destinaran a l'execució del contracte s'ha d'incloure en el sobre A amb la memòria descriptiva? Moltes gràcies! 27/09/2019 12:58h
Les millores de l'equip humà estan incloses en els criteris vinculats al contracte que depenen de judici de valor, i aquests estan inclosos en la documentació del sobre A.
Llista de 9 preguntes fetes per una empresa interessada en la licitació de serveis de comunicació i publicitat de les actuacions de l'APDCAT (exp. 1.19.2260003) 26/09/2019 13:12h
Us adjuntem el document de les respostes donades en data 26.09.2019
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya