Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Dubtes i preguntes

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de Barcelona
Codi d'expedient:
20190520
Dubtes a l'hora d'omplir l'Annex 2A corresponent a la oferta econ˛mica: Taula de costos directes: - 1. S'ha de posar el cost real per l'empresa de cadasc˙ dels 5 treballadors que realitzaran el projecte o el cost segons conveni? - 2. S'ha de desglossar el sou de cada treballador o es pot posar general? - 3. Si hi ha un increment de dedicaciˇ entenem que s'haurÓ de veure reflectit? - 4. S'ha d'aportar les n˛mines o TC dels treballadors ? En cas dels socis (aut˛noms) que no disposin de tc que s'ha d'aportar? -5. Es pot jugar amb el temps de dedicaciˇ de la gent per reduir la oferta econ˛mica? Taula de costos indirectes: - 6. S'ha de justificar les despeses d'estructura d'alguna manera? Poden ser prÓcticament nuls? - 7. Es pot reduir el benefici industrial? - 8. La solvŔncia tŔcnica corresponent al 70% del valor d'aquest contracte, la volem certificar amb les feines executades durant el darrer any (2019). Es pot justificar en aquest cas en els darrers 12 mesos (de octubre-2018 a setembre 2019), ja que l'any natural no s'ha acabat? 08/10/2019 18:05h
1. S'ha de posar el cost real per a l'empresa, per˛ s'ha d'especificar el conveni d'aplicaciˇ a la part on s'indica.
2. S'ha d'indicar el sou i la categoria de cadascun dels treballadors de l'oferta.
3. L'increment del percentatge de la dedicaciˇ s'ha d'indicar a l'Annex 2B i puntuarÓ amb els barems de: 0%, d'1% a 10%, d'11% a 20% o de 21% a 30% (puntuaciˇ mÓxima). Aix˛ significa que un increment del 14% puntuarÓ igual que un increment del 19%.
4. No cal aportar-les a l'oferta inicial. No obstant, amb posterioritat i si valora que l'oferta podria incˇrrer en risc de temeritat, l'Ďrgan de Contractaciˇ pot demanar documentaciˇ acreditativa dels seus costos a l'empresa licitadora per elaborar l'informe respectiu.
5. Repetim la resposta anterior: L'increment del percentatge de la dedicaciˇ s'ha d'indicar a l'Annex 2B i puntuarÓ amb els barems de: 0%, d'1% a 10%, d'11% a 20% o de 21% a 30% (puntuaciˇ mÓxima).
6. S'han d'especificar les despeses generals d'estructura a l'apartat corresponent de Costos Indirectes de l'Annex 2A.
7. S'ha d'especificar el benefici industrial a l'apartat corresponent de Costos Indirectes de l'Annex 2A.
El valor d'ambdˇs conceptes pot ser 0. En qualsevol cas, si l'Ďrgan de Contractaciˇ valora que l'oferta podria incˇrrer en risc de temeritat, pot requerir la documentaciˇ acreditativa d'aquestes despeses per elaborar el seu informe.
8. SÝ, es pot, ja que la llei 9/2017 LCSP no especifica el contrari.
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya