Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) JA ESTÀ RESOLTA. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP S'ESTAN ENVIANT CORRECTAMENT A LA PLACSP.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
S-0208/2019
La licitació del lot 4 és de 100 hores i es parla d'entre 10 i 15 sessions per curs. Es coneix ja la durada de cada sessió (1 hora, 2 hores, etc...)? 25/06/2019 11:10h
L'Annex VIII (plec clàusules tècniques) estableix per al lot 4 una estimació de 100 hores. Donat que es un contracte de preus unitaris el nombre final d'hores a realitzar estarà en funció de les necessitats de l'Ajuntament. Per altra banda també s'indica que "els cursos poden tenir una durada entre 10 i 15 sessions o bé es poden organitzar monogràfics de menys durada, així com en funció de l'oferta i la demanda es poden proposar altres cursos en coordinació amb l'empresa adjudicatària". La preparació de les activitats i els cursos a desenvolupar encara no estan programats amb la qual cosa no es coneix la durada de les sessions.
L'oferta ha d'incloure totes les activitats que apareixen en la licitació (mindfulness, risoteràpia, gimnàstica mental, autoestima, coaching i plantes medicinals) o és suficient amb un parell d'elles? 25/06/2019 11:10h
L'empresa que opti per licitar pot fer-ho al lot/s que consideri oportuns. Cada lot està integrat per la totalitat d'activitats que s'inclouen en l'"Annex 1.1 Descripció d'activitats" que figura al plec de clàusules tècniques (Annex VIII), de manera que no es pot ofertar només per alguna o algunes d'elles.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya