Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA QUE HA AFECTAT EL FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CTN1900850
S'ha de presentar tants sobres únics com lots ens presentem o s'ha de fer un sobre únic amb la proposta econòmica conjunta, d'acord a l'Annex II? Gràcies, 11/11/2019 09:10h
s'ha de presentar en un únic sobre, els documents que trobareu quan descarregueu el sobre digital
Bona tarda. La presa de mostra a l'entrada i la de la sortida ¿es consideren dues inspeccions independents o pel contrari una sola inspecció amb dues mostres? Les mostres de tipus A (quinzenal) tenen números dispars, la qual cosa fa fa pensar que no es corresponen amb l'entrada i sortida de les EDAR, poden si us plau aclarir-nos aquest punt pel que fa a si és un error o ho hem interpretat malament? Saludations. 06/11/2019 12:01h
La presa de mostra a l'entrada i la de la sortida ¿es consideren dues inspeccions independents o pel contrari una sola inspecció amb dues mostres?
1 inspecció amb dues preses de mostres

Les mostres de tipus A (quinzenal) tenen números dispars, la qual cosa fa fa pensar que no es corresponen amb l'entrada i sortida de les EDAR, poden si us plau aclarir-nos aquest punt pel que fa a si és un error o ho hem interpretat malament?
El número d'inspeccions a fer son les que es detallen a l'annex del plec, independentment de la tipologia d'EDAR
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya