Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Codi d'expedient:
EC 2019 153
A la hora de camió es defineix que seran camions fins a 30m3. Aquest tipus de camió és el que coneixem com un vehicle 5000kg. Tenint en compte que el preu hora d'un camió d'aquestes característiques, comparat al cost hora d'un vehicle de capacitat inferior difereix molt, per poder calcular els nostres costos, ens podrien indicar: - quin percentatge de hores estipulades (310,40h), correspondrien a aquest vehicle 5.000kg? - quin percentatge de hores estipulades (310,40h), correspondrien a un vehicle inferior 3.000kg? - quin percentatge de hores estipulades (310,40h), corresponent a vehicles de capacitat inferior? 12/07/2019 09:44h
Amb aquesta antelació no és pot precisar el volum que caldrà traslladar en cada servei que se sol·liciti. Tampoc es pot donar una estimació, ja que podria ser molt diferent a la realitat.
A fi i efecte de poder calcular els costos necessitarien ens indiquessin: 1.- trasllats previstos amb indicació dels recorreguts a realitzar de les diferents dependències (origen / destí). He buscat l'informe de despesa per veure si podia trobar alguna informació però el document veig que no està publicat 2.-atès que els servei s'efectua entre diferents poblacions, quin és el punt d'aplicació del càrrec quilòmetre? 11/07/2019 11:33h
1.- El contracte s'adjudicarà per preus unitaris. Les unitats (entre les quals estan els quilòmetres) que es requereixen són les que s'indiquen en el Plec de prescripcions tècniques (en l'apartat 2. Pressupost de licitació) i en el Plec de clàusules administratives particulars (annex 1. Model d'oferta econòmica).

2.- Per als trasllats amb origen/destí Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat no es facturaran quilòmetres. Per als trasllats entre altres localitats es podrà facturar els quilòmetres entre origen i destí multiplicats per dos.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya