Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Dubtes i preguntes

Ďrgan de contractaciˇ:
Consell Comarcal del MoianŔs
Codi d'expedient:
662/2019

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, El criteri d'adjudicaciˇ Ús 100 % Preu, pero no veiem com es valorarÓ les baixes desproporcionades o anormals? O no es consideren en aquesta licitaciˇ? 28/10/2019 10:36h
Bon dia,

Per a considerar que una oferta Ús anormalment baixa serÓ d'aplicaciˇ all˛ estipulat en l'article 149.2.a) de la LCSP. ╔s a dir, s'aplicaran els criteris establerts en el Reial Decret 1098/2001, de 12 d'octubre, pel que s'aprova el Reglament general de la Llei de Contractes de les Administracions P˙bliques.
Bon dia. No ens queda clar si en la oferta hem d'adjuntar proposta metodol˛gica de treball. A la pÓgina 9 del plec administratiu, on parla del contingut del sobre ˙nic, indica que hem d'aportar Declaraciˇ responsable i proposta econ˛mica , acompanyada de la proposta metodol˛gica de treball (no serÓ susceptible de valoraciˇ). TambÚ al final de l'Annex III indica que la oferta econ˛mica s'ha d'acompanyar de la proposta metodol˛gica de treball. Entenem que s'ha d'aportar per˛ no es valorarÓ? Moltes grÓcies Soraya 25/10/2019 11:31h
Bon dia.

En relaciˇ amb la seva pregunta, li confirmem que d'acord amb all˛ establert en la ClÓusula 9a del PCA, en el mateix document de la proposta econ˛mica s'ha de realitzar la proposta metodol˛gica de treball, la qual no serÓ susceptible de valoraciˇ.

AixÝ doncs, es tracta d'un ˙nic document que contindrÓ proposta econ˛mica i la corresponent proposta metolo˛gica de treball, d'acord amb els asepctes esmentats en l'annex III del PCA.

Tauler d'anuncis

AvÝs legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya