Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Institut Municipal de Mercats de Barcelona
Codi d'expedient:
278/19
A la pàgina 13 del PCAP, fent referència a la puntuació del sobre 2A, s'indica que s'ha d'adjuntar el Planning d'obra amb la reducció de termini, però dita reducció es valora al sobre 2B mitjançant fórmula. És correcte posar informació del sobre 2B al sobre 2A? Ya que ès donar informació del contingut d'un sobre a l'altre, i contradiu l'establert a la pàgina 9 del mateix plec on diu : " Cadascun dels sobres presentats per l'empresa licitadora únicament ha d'incloure la documentació per a la qual està destinat. D'aquesta manera si dins d'un sobre s'inclou informació que permet el coneixement anticipat d'una part de l'oferta, infringint així el secret de la mateixa, implicarà l'exclusió de la licitació" 17/10/2019 09:58h
Efectivament, no es pot incloure informació avaluable al sobre 2B, en l'oferta tècnica del sobre 2A, circumstància que seria motiu d'exclusió del licitador.

Per tal d'evitar aquesta circumnstància, el planning que s'ha de presentar al sobre 2A s'ha de fer amb el termini proposat al Plec de 18 setmanes (126 dies naturals), evitant incloure informació sobre la reducció que es proposa al sobre 2B dins el sobre 2A.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya