Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA GENERALITZADA EN APLICACIONS CORPORATIVES DE LA GENERALITAT ESTÀ AFECTANT LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE PUGUI ESTAR RESOLTA AL MÉS AVIAT POSSIBLE.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Servei Català de Trànsit
Codi d'expedient:
SCT-2020-6

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

La taula en excel per complimentar l'oferta, no està ben configurada. Al sumatori final, la casella corresponent a l'IVA no calcula bé el resultat, amb la qual cosa el total després d'IVA no suma bé. Com que l'arxiu està protegit i demana contrasenya, no ho puc rectificar. Prego ho tornin a penjar correctament. Gràcies. 05/11/2019 10:45h
Bon dia,
Moltes Gràcies per informar-nos. Efectivament s'ha detectat un error que ja ha estat corregit en l'excel que forma part de l'oferta. A les 10.50 es publicarà una correcció del document amb l'esmena dels errors. Si us plau descarregueu de nou el document excel.
Buenos días, Les ruego tengan a bien facilitarme los pliegos, tanto el administrativo como el técnico de la licitación que les detallo a continuación. "Servei d'adopció de mesures especials de circulació, ordenació i regulació de trànsit per a la millora de la seguretat viària i l'increment de la capacitat circulatòria a la xarxa de carreteras de Catalunya (SCT-2020-6)" Esperando su respuesta, reciban un cordial saludo. 10/10/2019 13:10h
A partir de su petición estamos procediendo a la traducción de los pliegos administrativos y técnicos que configuran la licitación de este contrato. Cuando estén traducidos procederemos a publicar-los en el anuncio publicado en el perfil del contratante.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya