Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consorci de les Biblioteques de Barcelona
Codi d'expedient:
2019-0113
Pel que fa als imports previstos també per al lot 2 (pàgina 5 del Plec de condicions tècniques), entenem que els totals corresponen als 12 mesos de contracte. I que l'import previst per cada any és la distribució proporcional pels mesos treballats a cada any. És a dir que, en cas que la col·laboració comencés el dia 1 de setembre de 2019, de setembre a desembre de 2019 es facturarien els 1.560 euros + iva previstos per pesonal, i que de gener a setembre de 2020 es facturarien els 4.682 euros + iva previstos per al 2020. Es podríeu confirmar si la nostra interprestació és correcta? 05/07/2019 09:56h
Si aquesta és la distribució que marquen els plecs de condicions. Donat que els plecs preveien l'inici dels treballs el mes de juny i que no serà d'aquesta manera, s'haurà de redistribuir el pressupost de forma proporcional en funció de la data d'inici del contracte i de les tasques a fer a l'inici del contracte.
La proposta de dedicació d'hores per les tasques del LOT 2, per els dotze mesos, són 137 h en total. És a dir unes 12 hores cada mes, per tant unes 3 h a la setmana. És així? Ens sorprèn que sigui una dedicació de tant poques hores, i per això necessitem aclarir-ho. 05/07/2019 09:56h
El total d'hores que marca els plecs de condicions són 132, no 137. Ara bé, aquests no marquen la distribució per setmanes. Aquesta distribució l'haurà de fer l'adjudicatari en funció de la distribució de tasques que impliquin el contracte. Això vol dir que pot haver setmanes que no hi hagi dedicació, per exemple. Ara bé a distribució sempre haurà de respectar els imports anuals adjudicats.
El paquet total d'activitats a coordinar on el podem trobar? Veig que a la web del consorci, d'entrada no surten totes. Poso per exemple, el programa "Lletra petita" el trobo siel cerco, perquè el conec i sé de la seva existència. Però no el veig a la home ni als índex de programes. Pot ser que això passi amb altres? 02/07/2019 09:18h
No hi ha un llistat exacte d'activitat que faci referència als lots. Això vol dir que hi ha activitats de tots els blocs de programació de biblioteques. El llistat ara mateix no està a la web, però les activitats es poden consultar al cercador de les mateixes que hi ha a l'apartat d'activitats.
Les tasques descrites són les mateixes a desenvolupar tan per un Lot com per un altre? 02/07/2019 09:18h
Si, serà la mateixa funció. Però al lot territorial intervindran els districtes de la ciutat, cosa que no passa al lot de xarxa. Això significa un agent més de coordinació, però bàsicament el procediment serà el mateix.
No em queda clar la diferència entre activitats de territori i activitats de xarxa. Entenc que "territori" fa referència als barris/districtes i "xarxa" a les activitats que es vinculen amb altres espais/iniciatives de la ciutat? 02/07/2019 09:17h
Per activitats territorials s'entenen aquelles que programen directament les biblioteques i que tenen a veure molt al seu entorn més immediat, és a dir als barris i districtes. I les activitats de xarxa o de ciutat són aquelles que es programen des dels serveis centrals de Biblioteques i atenen a una voluntat d'entendre les biblioteques com a xarxa, amb una visió general i tenint en compte la ciutat com a espai i agenda de programació. Però tant unes com altres, sempre es realitzen a les biblioteques de forma general.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya