Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Rubí
Codi d'expedient:
26/2018/COOS - 68/2018/EPPT
Estem estudiant de presentar-nos a la licitació per les obres de l'skatepark de Rubí i no entenem la puntuació d'un dels criteris d'adjudicació, concretament la que dona punts per a contractar treballadors en situació d'atur. Donat que es tracta d'una obra que es pot fer amb relativament pocs treballadors (4 o 5) no entenem que una empresa que disposa de treballadors amb experiéncia i amb contractes fixes cotitzant al règim general de la seguretat social tingui 0 punts en aquest apartat si no contracten a nous treballadors i altres empreses amb menys treballadors i menys experiència en la construcció d'skateparks poden obtenir més puntuació contractant-ne de nous. Fa la impressió que es penalitza la experiència. No és millor aportar a l'obra treballadors que tinguin experiència, formats en aquest sector i amb contractes indefinits per comptes de treballadors sense experiència, amb contractes d'obra i que no tinguin cap coneixement sobre els skateparks?. 11/01/2019 14:17h
Els criteris d'adjudicació regulats al plec de clàusules administratives particulars compleixen amb el previst a l'article 145 de la LCSP, que determina que l'adjudicació dels contractes es realitzarà utilitzant una pluralitat de criteris d'adjudicació en base a la millor relació qualitat-preu. La normativa de contractació pública preveu que per avaluar la millor relació qualitat-preu es podran incloure aspectes socials com és el fet de valorar el nombre de treballadors a contractar en situació legal de desocupació per aquesta obra.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya