Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA QUE HA AFECTAT EL FUNCIONAMENT DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Granollers
Codi d'expedient:
2019/080 (34/2019/43)

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Resposta a les preguntes dels licitadors del concurs de compra d'una nau, sobre com valorarem els ítems: 11/10/2019 14:37h
B.2.1.c) Superfície el màxim de plana, amb el mínim de pendents

D'acord amb el plec de condicions, la puntuació s'obtindrà de valorar la millor proposta amb la màxima puntuació d'1 punt i la resta proporcionalment.

Les propostes que presentin una parcel·la amb superfície plana, amb els mínims pendents lògics d'escorrentia d'aigües pluvials, obtindran el valor d'1 punt, la resta de parcel·les proposades amb pendents superiors, es valoraran proporcionalment a la pendent en percentatge.

B.2.3.a) Es valorarà que disposi del màxim de façanes amb obertures i facilitat de llum exterior i la ventilació naturals dels locals.

D'acord amb el plec de condicions, la puntuació s'obtindrà de valorar la millor proposta amb la màxima puntuació de 4 punts i la resta proporcionalment.


Aquestes variables calculades en:

· superfície de façanes de l'edificació (m2)
· Superfície de finestrals a l'exterior amb llum natural (m2)

La proporcionalitat de façana i finestrals es repercutirà sobre els 4 punts de valor d'aquesta variable


B.2.4.A) Accessos des dels carrers del P.I. Nord, amb facilitat d'entrades i sortides.

D'acord amb el plec de condicions, la puntuació s'obtindrà de valorar la millor proposta amb la màxima puntuació de 3 punts i la resta proporcionalment.

La proposta que aporti més número d'accessos i/o com seran aquests accessos, dimensions , amplada, posició, etc.. li correspondran els 3 punts a qui disposi dels accessos més amplis.
S¿ha d¿omplir el qüestionari dintre del mateix plec de clàusules? No hi ha cap arxiu pdf. editable per poder omplir ? 08/10/2019 08:09h
Cal presentar l'oferta donant resposta al formulari de VORTAL i afegir l'oferta en format pdf. No hi ha cap arxiu editable.

Un cop revisat el plec de clàusules administratives, m¿han sorgit alguns dubtes: pàg 3 - presentació: s¿han de presentar dos sobres o arxius electrònics. Quan parleu de sobres, vol dir que hi ha l¿opció de presentar la documentació en paper ? En cas de fer-ho per el portal VORTAL , veig que la documentació ha d¿anar signada. Nosaltres no disposem de firma electrònica, només de certificat digital. Hauriem de signar la documentació i digitalitzarla. Hi hauria qualsevol problema??? 08/10/2019 08:04h
No hi ha possibilitat de presentar la documentació en paper, tal i com diu la clàusula IV del PCAP.

Cal presentar la documentació a través de la plataforma VORTAL i podem presentar la documentació amb signatura manual.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya