Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Codi d'expedient:
E.09.0217-01/2019

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, Tinc un dubte referent a la cessió de solvències tècniques i econòmiques. En el nostre cas, amb l'empresa que presentarem l'oferta és de nova creació i volem cedir les solvències de l'entitat que fèiem fins ara aquest tipus d'activitats (casals d'estiu i campus esportius). Al plec administratiu no he trobat com he de procedir per a fer la cessió. La meva pregunta és si puc fer la cessió de solvències mitjançant un manifest signat pels responsables de les entitats? Moltes gràcies a l'avançada, 20/03/2019 10:31h
Bon dia,

S'ha de presentar en el Sobre A, a l'Annex 2 un compromís de les entitats on es manifesti aquest fet i que l'empresa que cedeix disposa dels recursos necessaris. En el supòsit que fos l'adjudicatari es demanarà la documentació.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya