Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Codi d'expedient:
AG-2019-20059

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

A l'apartat 2.-Planificació dels criteris subjectius o dependents d'un judici de valor s'ha d'entregar un diagrama de Gantt, aquesta planificació ha d'incloure la reducció de termini d'execució que posterior s'entrega a l'apartat b dels criteris objectius o avaluables de forma automàtica? o al ser sobres diferents, el termini d'execució al Diagrama de Gantt hauria de ser el mateix de l'anunci de licitació de 22 mesos? Gràcies 27/08/2019 08:02h
Quant a la planificació, s'ha de presentar de manera que no es pugui deduir el termini real de l'oferta que serà indicat en l'apartat F.2.b) quan s'ofereixi la reducció de termini. Per tant, la planificació (Pla de Treball) que incorporeu per a la seva valoració en relació amb l'apartat F.1.2 del quadre de característiques, serà d'acord amb el termini d'execució previst en els plecs.
El percentatge ho serà del temps de cadascun dels terminis parcials previstos, en relació amb el global d'execució previst a la licitació.
El Pla de Treball que contingui la reducció del termini s'haurà d'incorporar en el sobre B, via "altra documentació", si fos el cas.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya