Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consorci Sanitari Integral
Codi d'expedient:
CSISEOL1909

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Si ens presentem en Coassegurança: *Hem de presentar la documentació de cadascuna de les empreses que es presenten? * Es a dir al apartat on es demana el DEUC, pujarem un DEUC per cadascuna de les empreses que formin el cuadra de coassegurança? i així amb tots els altres documents que es demanen? * A la plataforma únicament ens permet presentar un únic document a cadascun dels apartats, si tinguesim que presentar la documentació també de les coasseguradores, com ho hauriem de fer? Quedem pendents de les seves instruccions per a la presentación de la documentació. 28/05/2019 12:31h

*Hem de presentar la documentació de cadascuna de les empreses que es presenten?

Si, heu de presentar la documentació per cadascuna de les empreses que us presenteu.

* Es a dir al apartat on es demana el DEUC, pujarem un DEUC per cadascuna de les empreses que formin el cuadra de coassegurança? i així amb tots els altres documents que es demanen?

Exactament, tal i com es respon en la consulta prèvia heu de presentar la documentació de cada empresa presentada

* A la plataforma únicament ens permet presentar un únic document a cadascun dels apartats, si tinguesim que presentar la documentació també de les coasseguradores, com ho hauriem de fer?
En el contingut del sobre A, hi ha un espai per adjuntar documentació complementària. Podeu adjuntar, en un sol arxiu comprimit, en aquest espai, tota la documentació a la que feu referència.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya