Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Institut Català de Recerca de l'Aigua, Fundació Privada (ICRA)
Codi d'expedient:
EXP20199019

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, Podríeu dir com hem de presentar les ofertes pels diferents lots? Dintre del sobre únic no hi ha diferenciació pels diferents lots. Ens hem de donar d¿alta a la licitació per a cada lot? Atentament 29/08/2019 10:31h
Hola,
Según las indicaciones del manual de presentación de ofertas por sobre digital que se puede descargar en la pantalla de Formulario de inscripción de sobre digital (parte superior) y del que se adjunta copia:
4.12 Preparación de sobres con sobre único
La preparación de sobres con sobre único es igual que el caso de un expediente sin lotes explotados.
La diferencia es que en este caso sólo hay un sobre con contraseña y la documentación está dividida en tres secciones, como máximo:
¿ Parte administrativa
¿ Parte técnica
¿ Parte económica
En caso de que no se solicite documentación para una de las secciones anteriores, ésta no aparece en la preparación de sobres.
En caso de duda se puede cargar la información indicando en ésta a qué lote se pretende presentar propuesta.
Cordialmente,

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya