Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) JA ESTÀ RESOLTA. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP S'ESTAN ENVIANT CORRECTAMENT A LA PLACSP.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Figueres
Codi d'expedient:
EXP 13/2019

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia. Cas que dues empreses vulguin formar UTE per licitar en el present expedient, però una de les dues no tingui classificació de contractista d'obres, sino nomes de serveis... Cal que les dues empreses tinguin la classificacio? O n'hi ha prou amb que compleixi una d'aquestes. En la clàusula 9.6 del PCA indica el següent: "En les UTE, totes les empreses que en formen part han d'acreditar la seva solvència, en els termes indicats en la present clàusula. Per tal de determinar la solvència de la unió temporal, s'acumula l'acreditada per cadascuna de les seves integrants". Ara be, en l'àmbit de classificacions no es queda clar quins son els requisits. Moltes gràcies 20/06/2019 13:02h
No és obligatòria la classificació. Tal com indica la clàusula 4 del PCAP els licitadors podran acreditar la solvència mitjançant el volum de negocis i experiència que indica la clàusula 9.1 o mitjanaçant la classificació que indica la clàusula 9.2. En el cas de UTE pot ser que una de les empreses ho acrediti per la 9.1 i una per la 9.2. Si totes dues ho acrediten per classificació es farà el valor mig, article 52 Reglament aprovat per RD/1098/2001. Si ho acrediten pel 9.1 s'acumularan els voums de cada una.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya