Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA (PSCP) I LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DE L'ESTAT (PLACSP) ESTÀ PROVOCANT QUE ALGUNES PUBLICACIONS DE LA PSCP NO S'ENVIÏN CORRECTAMENT A LA PLACSP. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE LA INCIDÈNCIA ESTIGUI RESOLTA AL LLARG DEL DIA D'AVUI. LES PUBLICACIONS DE LA PSCP QUE NO S'ESTAN ENVIANT EN AQUESTS MOMENTS ES PUBLICARAN A LA PLACSP TAN AVIAT ESTIGUI RESOLT EL PROBLEMA TÈCNIC.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Aigües de Manresa, SA
Codi d'expedient:
8748

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Hola, bon dia. Tenim dues preguntes: Es disposa de plànols detallats de la barana? Al projecte hi ha un esboç però no s'hi detalla la distància entre muntants ni el tipus de platina per ancorar al mur. En aquest projecte no s'hi figura el 13 i el 9% de DG i B.I? Moltes gràcies. 09/07/2019 11:00h
Bon dia,

En relació als dubtes plantejats sobre la definició de la barana aquesta ha de disposar d'un suport cada 1,5 m amb una platina d'alumini de 150x100x8 mm amb 4 punts d'ancoratges al mur.

L'import de licitació desglossat per despeses directes (81%), despeses indirectes (13%) i benefici industrial (6%) el trobareu a la clàusula 5.1 del PCP, per a cadascun dels dos lots i per a la totalitat del contracte.

Salutacions,

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya