Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Tractament de Residus i d'Aigües Residuals del Sistema de Girona, SA
Codi d'expedient:
20190005

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Després de consultar els plecs, hem observat que no es distingeixen econòmicament la Vigilància de la Salut Col·lectiva de la Vigilància de la Salut Individual, sent ambdues activitats obligatòries i diferenciades dins de l'especialitat que es contracta, això és Vigilància de la Salut. L'activitat de VSC no està exempta d'IVA. En el plec no es disposa de partida pressupostària independent (que haurà de contemplar IVA). 02/04/2019 11:25h
Per al càlcul del preu del contracte, i tenint en compte que les revisions mèdiques s'han calculat amb un preu unitari però la resta del servei amb un preu a tant alçat, el desglossament que es fa al plec administratiu inclou dins el quadre amb els imports d'especialitats tècniques les de seguretat, higiene, ergonomia i vigilància de la seguretat col·lectiva, mentre que el quadre amb els imports de vigilància de la salut fa referència, només, a la vigilància de la salut individual.

És a dir, per a la vigilància de la seguretat col·lectiva s'ha contemplat IVA i el que queda exempt d'IVA són pròpiament les revisions mèdiques del personal.
No veiem una dedicació prevista anual en els Plecs per part dels tècnics. Està contemplada una dedicació mínima? 01/04/2019 16:06h
No es preveu una dedicació mínima calculada en hores, sinó que s'hauran de dedicar les hores necessàries per a la prestació del servei de forma adequada, d'acord amb les tasques que s'hauran de dur a terme i que consten detallades als plecs.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya