Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Fundació Privada Serveis Socials del Montsià
Codi d'expedient:
FUSSMONT 001/2018

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

"Buenos días, En relación a la licitación para el Servicio de Lavandería Fundació Privada Serveis Socials del Montsià EXPEDIENTE: FUSSMONT 001/2018 quisiera, por favor, aclaración a la siguiente duda: Para cumplimentar el DEUC, ¿Podemos utilizar el servicio en línea de la Comisión Europea para cumplimentar el DEUC? En ese caso, ¿podéis enviarme el enlace xlm para ello o puedo entrar directamente en https://ec.europa.eu/tools/espd/filter?lang=es y cumplimentarlo?" 19/12/2018 12:56h
L'article 141.1 de la Llei de contractes del secor públic disposa: "Els òrgans de contractació han d'incloure en el plec, juntament amb l'exigència de declaració responsable, el model al qual aquesta s'ha d'ajustar. El model que reculli el plec ha de seguir el formulari de document europeu únic de contractació aprovat en el si de la Unió Europea, sense perjudici del que estableix la lletra c) de l'apartat 4 de l'article 159."

D'acord amb l'article 141.1 de la LCSP el DEUC s'ha d'incloure en el plec i el model que reculli el plec ha de seguir el formulari de document europeu únic de contractació aprovat en el si de la Unió Europea (és l'Annex 1).

Vostès poden emprar el formulari DEUC que proporciona la Comissió Europea, altrament, la Junta Consultiva de Contractació Administrativa a la seva pàgina web http://economia.gencat.cat/ca/70_ambits_actuacio/contractacio_publica/junta_consultiva_de_contractacio_administrativa/ ofereix un accés directe al formulari DEUC on el poden descarregar, emplenar i guardar-lo al seu dispositiu, l'accés directe és http://economia.gencat.cat/web/.content/70_contractacio_jcca/documents/contractacio_electronica/DEUC-cat.pdf

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya