Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Codi d'expedient:
2019/2487

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia! Des de idehant estem tramitant la licitació 2019/2487 corresponent al campament reial i tenim dos dubtes que necessitem que ens clarifiqueu. Aquest és el correu electrònic que hem trobat a l'apartat de licitació i per això contactem amb vosaltres a partir d'aquí. En cas que no sigui correcte us agrairíem que ens redirigissiu a la persona o adreça electrònica correcte! Les consultes son les següents: 1. No podem descarregar el DEUC per tal d'omplir-lo i presentar-lo ja que el format de document que hi ha penjat dins el sobre A és .xml i això fa que no es pugui obrir ni editar. 2. En el Lot1 cal adjuntar tres documents obligatoris : la proposta econòmica, la memòria explicativa apartat X.1 i altra documentació a presentar a la memòria explicativa apartat X.2. Al plec especifica que la memòria explicativa no pot superar 10 pàgines Entenem doncs, que el document de memòria explicativa apartat X.1 és la memòria general amb una llargada de 10 pàgines màxim I la documentació a presentar a la memòria explicativa són les millores o complements que presenta l'empresa i no té límit de pàgines a l'hora de redactar-ho. Ens podeu confirmar que això és correcte??? Moltes gràcies 11/06/2019 11:07h
pel que fa al DEUC, us adjunto una Guia licitador per omplir el DEUC.
Pel que fa a la memòria del lot 1: s'ha de presentar de la manera que s'especifica en l'apartat S lot 1 A) punt 5 "Dels criteris aspectes d'ajudicació /negociacions." On diu: "5. Criteris subjectius: 45 punts. Caldrà presentar una memòria explicativa que tindrà una extensió màxima de 10 pàgines incloses els annexes, en el cas que n'hi hagués totes elles correctament numerades i amb un format de lletra Arial 11.

No s'admetran memòries d'una extensió superior, ni format diferent que perjudiqui el principi d'igualtat dels diferents licitadors.

A efectes de valoració de la memòria, es tindrà en consideració la descripció de la proposta i les alternatives i elements que ofereixin els licitadors de conformitat amb allò previst a l'apartat 5.2.1, alhora que es valoraran les prestacions ofertes per sobre de les exigides en el PPT, que permetin millorar la prestació objecte de contractació, d'acord amb la següent ponderació:

1. Propostes de millora dels requisits mínims exigits en el plec, a nivell de racons i activitats amb propostes d'activitats que permetin entendre millor als nens el funcionament i l'activitat de SSMM: 15 punts.
2. Propostes de millora del campament amb aportació d'altres membres que complementin la comitiva reial i que permetin magnificar el campament reial: 10 punts
3. Aportació d'elements de promoció que permetin la difusió i posicionament del Campament reial a les xarxes socials mitjançant l'aportació de materials audiovisuals que puguin ésser reproduïts amb posterioritat a la realització del campament: 10 punts.
4. Propostes que incloguin senyalització dels diferents racons, dels diferents espais del campament i la ubicació del lloc de les diferents activitats del campament, a l'espai ubicat a la platja, per tal de facilitar a les famílies la informació sobre les activitats i espais del Campament Reial: 5 punts.
5. Propostes que millorin l'accessibilitat de l'activitat i l'adequació de l'espai a persones amb mobilitat reduïda d'entre les que es detallen a continuació (per exemple, col·locació de rampes per a facilitar l'accés a persones amb mobilitat reduïda o ampliació de passarel·la en punts estratègics del campament per facilitar el desplaçament de les persones amb cadira de rodes): 5 punts."
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya