Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
14824662

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Consultar-los si les experiències a acreditar les ha d'acumular el tècnic que signarà projecte o si per contra es pot acumular mitjançant la suma d'experiencies dels diferents membres de l'Equip Redactor. 21/06/2019 13:37h
Els anys d'experiència és per una persona en concret, normalment es demana pel qui signa el projecte i desprès pels altres tècnics en d'altres disciplines.
Mai podrà ser el sumatori de les experiències dels diferents components de l'equip redactor, sempre s'ha de comptar per separat:
(10 anys pel redactor + 5 anys pel d'obra civil + 5 anys pel d'instal·lacions ¿ 5 anys pel redactor + 8 anys pel d'obra civil + 7 anys pel d'instal·lacions)
Bona tarda, En el quadre de característiques del contracte, a l'apartat P (sobre 1) es demana una relació llistada d'obres, i a l'apartat W (sobre 3) es torna a demanar una relació llistada d'obres. Cal posar-ho en els dos sobres? Sinó, a quin d'ells cal posar-ho. Gràcies 18/06/2019 11:04h
La relació llistada d'obres s'ha de presentar NOMES dins de Sobre 3 donat que està subjecta a assignació de punts.

En el sobre 1 d'inclourà una declaració responsable conforme es compleix el requisit mínim sol·licitat, sense adjuntar cap relació llistada ni detallada.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya