Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Vallès Oriental
Codi d'expedient:
2019-09-S

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Donat que la nostra empresa es troba domiciliada a França, la nostra facturació no coincideix amb la que exposeu, ja que l'IVA general a França és del 20% i no pas del 21%. Igualment i donades les característiques concretes del projecte que voleu tirar endavant, aquest IVA general del 20% no el podem aplicar a la proposta. En territori francès, l'IVA cultural per productes de nova creació (com és el cas que ens ocupa) passa a ser del 5,5% tal i com es detalla al Bulletin Officiel des Finances Publiques-Impôts. Així mateix, es dona una segona circumstància ja que en cas que el vostre ens disposi d'un número d'IVA intracomunitari, aleshores la facturació seria exempta d'IVA, tal i com detalla la directiva europea al respecte (i també en adjunt) i ja no seria necessari incloure aquest 5.5% d'IVA. Així doncs, per tal de poder presentar una proposta que sigui vàlida i compleixi amb els vostres requisits i al mateix temps també s'ajusti a la legalitat financera de l'Estat francès, us estarem agraïts si ens podeu confirmar si us podem presentar una proposta amb alguna de les dues possibilitats següents: - Pressupost per un import a determinar no superior a 30.000 eur (a facturar íntegrament exempt d'IVA) - Pressupost per un import a determinar no superior a 30.000 eur (base imposable a determinar + 5,5% d'IVA) 06/06/2019 09:40h
D'acord amb la clàusula 7 del PCAP, el pressupost base màxim de la licitació, millorable a la baixa, és de 24.793,39 ¤, IVA exclòs.

La clàusula 13 del PCAP preveu com a criteri d'adjudicació 4, l'oferta econòmica, consistent en la millora a la baixa del pressupost base màxim de la licitació, IVA exclòs.

Per a la formulació de l'oferta econòmica, els licitadors han de fer ús del model d'oferta inclòs en el document de l'annex 6, corresponent a la "declaració responsable relativa a l'oferta econòmica i la proposta tècnica avaluable mitjançant criteris automàtics a inserir al sobre número 2".

En aquest model s'hi ha d'incloure el preu ofert pel licitador exclòs l'IVA, que servirà de base per a calcular la puntuació obtinguda en el criteri 4 corresponent a l'oferta econòmica.

Pel que fa a l'IVA que correspon a aquest contracte, serà el que resulti de l'ordenament jurídic aplicable.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya