Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca
Codi d'expedient:
SU/11/2019

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Buenos días, Hay una serie de características solicitadas que limitan la posibilidad de cumplir al 100% a pesar de que las características que podemos proponer son más que aceptables según las necesidades que conocemos.Son esas: 1)Rotació automàtica de la imatge en l'escaneig. Eso no se suele encontrar en equipos Mutifunción y no lo tenemos. Se encuentra más bien en escaners sueltos . Podeis quitar esta característica?? es exluyente? 2)En la característica de doble cara ponen:´´ llibre a doble cara.´´ Que quieren decir?? 3)Para el equipo Multifunción de alta capacidad, solicitáis un minimo de velocidad de escaneo de : 100 ipm A4 (a una cara) / 180 ipm A4 (a doble cara). Nosotros podemos proponer hasta 80 ipm A4 (a una cara) / 139 ipm A4 (a doble cara). Podeis revisar de cambiar esta característica??sino es excluyente.?? 4) Para el equipo pequeño ponéis: Velocitat en B/N: Escaneig (mínim): 30 ipm A4 (a una cara) 60 ipm A4 (a doble cara). Podemos proponer 38 ipm A4 (a una cara) / 50 ipm A4 (a doble cara) que es ya muy rápido. Sino Podéis modificar para que no sea excluyente? 5)Podeis explicitar más lo que solicitáis con esas características?: Sensor de moviment disponible a les màquines multifunció d'alta capacitat Sensor de moviment disponible a les màquines multifunció petites Gracias 30/05/2019 10:00h
En resposta a les seves consultes:

1) És una característica requerida per l'ús que preveiem fer d'escanneig.
2) Aquest mode permet fer còpies a doble cara a partir de pàgines a la vista, permet copiar l'anvers i el revers d'una pàgina d'originals enquadernats com llibres i revistes.
3) És una característica mínima requerida
4) És una característica mínima requerida
5) Sensor de moviment disponible a les màquines multifunció d'alta capacitat Sensor de moviment disponible a les màquines multifunció petites.
En tractar-se de màquines que activaran la impressió quan l'usuari s'identifiqui amb la targeta, necessitem que la velocitat d'impressió sigui ràpida. Un dels factors a valorar és que el temps d'escalfament sigui mínim i per tant, valorem la possible presencia en els equipaments de sensor de moviment perquè amb la sola presencia d'una persona la màquina ja s'escalfi.


Buenos días, ¿Podemos ampliar las páginas del documento anexo 3??? El espacio para los 3 puntos a detallar es muy limitado. Gracias 29/05/2019 11:23h
Sí, se puede ampliar las páginas del anexo 3.
Voldríem saber quants usuaris en total han d'imprimir i quants han de escanejar. 27/05/2019 09:03h
Tots els usuaris d'AGAUR, siguin de plantilla o temporals, han de tenir la possibilitat d'imprimir i escanejat. Per tant, necessitem que entre 70 i 80 usuaris puguin fer-ho com a previsió per als propers 4 anys.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya