Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Barcelona d'Infraestructures Municipals SA
Codi d'expedient:
080.1619.486
En el cas d'ofertar, ser escollit per participar, participar, guanyar i redactar el projecte ens invalida com a equip de cara a futures adjudicacions d'altres projectes per a equipaments fruits de l'ordenació en qüestió? 04/06/2019 13:11h

La resposta donada s'ha d'orientar en el sentit que el participant adjudicatari d'aquest concurs NO quedarà invalidat per a presentar-se en procediments futurs que tinguin per objecte d'altres projectes per a equipaments fruits de l'ordenació en qüestió. Per tant, SÍ que es podrà presentar, en els termes ja exposats a la resposta anterior, i que seguidament reproduïm:

"Sí, sempre que el participant així ho declari a l'oportuna declaració facilitada a l'efecte al Plec de Bases regidor dels futurs concursos. En tot cas, Barcelona d'Infraestructures Municipals, S.A. posarà a disposició dels participants el projecte d'ordenació que resulti del concurs de projectes que ara es licita, vetllant pel més rigorós compliment dels principis de publicitat, transparència i lliure concurrència"

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya