Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Codi d'expedient:
01.04.07-26/2018

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bona tarda, voldríem saber cada quan es fan les comandes dels àpats, és a dir amb quina antelació al servei es realitzen? d'altra banda, entenem que el servei al demanar barquetes termosellades, és un càtering en fred, entenem que al parlar d'un àpat ha d'estar tot (1r, 2n) a la mateixa safata? o pot anar en safates separades? gràcies, 25/01/2019 13:28h
Bon dia,

En relació a la seva consulta:

1. Abans d'iniciar el servei, des de serveis socials passem la llista de persones amb la previsió d'àpats, dia a dia. Aquesta mateixa llista serveix perquè l'empresa faci el control d'assistència al servei. Qualsevol canvi sobre la previsió inicial es comunicarà el més aviat possible.

2. Tal com consta al plec tècnic; l'àpat o menú consta de primer plat, segon plat, postres i pa. Cada plat (1er, 2on i, postres si s'escau) ha d'anar correctament conservat en safata termosegellada. Entenem que una diferent per a cada plat.
En qualsevol cas, l'empresa adjudicatària ha de disposar de cuina pròpia per a la preparació dels menús i garantir-ne la distribució en un espai exclusiu per al servei, de dilluns a dissabte en l'horari de distribució dels menús.

Gràcies
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya