Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Teatre Nacional de Catalunya, SA (TNC)
Codi d'expedient:
TNC-2019-00046-1

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Voldriem saber de quina manera funcionara la fase 1 de filtratge de proveïdors per solvència tecnica. Hem d'entendre que el dia 25 es lliuren inicialment les referencies per acreditar aquesta solvènica tècnica, y que un cop feta la selecció de proveïdors només aquells que quedin presentaran la oferta completa tècnica i econòmica, amb un nou termini? o es presenta tot de cop? i en aquest segon cas, de quina manera pondera a la puntuació total la puntuació tret en els criteris de solvència tècnica? 11/04/2019 15:49h
Bona tarda,

El dia 25 d'abril s'ha de presentar només la documentació requerida, tal i com us hem contestat en la pregunta anterior i es valorarà i ponderarà segons el criteris de selecció detallats en el plec administratiu.

En la següent fase, que és restringida per als licitadors que hagin resultat seleccionats, un cop rebudes les ofertes tècniques i econòmiques seran valorades i ponderades d'acord amb els criteris d'adjudicació establerts en el plec administratiu.

Atentament,

Serveis Jurídics del TNC
Voldriem saber si la fase 1 de selección de candidats per solvencia técnica es previa al lliurament de la oferta. Es a dir, el dia 25 d'abril es lliura només la documentació acreditativa de solvencia técnica, i només en cas de pasar el filtre es passen les ofertes tècniques? En aques cas es donara als seleccionats un nou termini? 11/04/2019 15:40h
Bona tarda,

Efectivament, la primera fase és de selecció de licitadors, i aquesta selecció es fa en base als criteris establerts en l'apartat H del quadre de característiques del plec administratiu. En aquesta fase s'ha d'aportar la documentació requerida d'aptitud, capacitat d'obrar, solvència econòmica, solvència tècnica que es detalla en el mateix plec administratiu.
El termini de presentació acaba el 25 d'abril a les 12 h.
No es pot adjuntar ni la oferta tècnica (sobre B) ni l'oferta econòmica (sobre c).

En el cas que sigueu seleccionats, se us notificarà electrònicament i oportunament se us indicarà com procedir a la següent fase.

Atentament,

Serveis Jurídics del TNC
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya